شاد بودن، آهوی گریزپای زندگی
آیا یک زندگی شاد ساختنی است یا یافتنی؟ آیا داشتن یک زندگی شاد، برای همگان میسر است؟ و اگر هست، چطور میتوان آنرا در تار و پود زندگی جاری کرد؟ آیا شادی غایت اهداف انسان در زندگی است؟ آیا غم و اندوه، اینطور که در ذهن اکثرمان جا گرفته، متضاد شادی است یا مکمل آن؟ چطور میتوان به جای احساس اندوه و شکست، با سختیهای زندگی صیقل خورد و از آنها مرکبی برای رشد و بلوغ ساخت؟
سرفصل ها
ارسال نظردکتر پریسا آشتیانی
پریسا آشتیانی فارغ التحصیل دکترای تخصصی معماری و دارای مدرک دکتری توسعه و مدیریت رهبری کسب و کار و مستر NLP است. او از سال ۱۳۹۴ به تدریس در دانشگاه مشغول بوده و در حال حاضر، علاوه بر کارآفرینی و سرمایهگذاری، به عنوان لایف کوچ و بیزینس کوچ در حوزهٔ توسعهٔ فردی و سازمانی فعالیت میکند. پریسا بیش از همه چیز، خود را همان معلمی میداند که دغدغهاش، ارتقای کیفیت زندگی با تکیه بر نشر تجربه و آگاهی در جامعه است.
دیدگاه دانشجویان
مخاطبان دوره
هیچ انسان سالمی را پیدا نمیکنید که عامدانه در جستجوی رنج و درد باشد! اما چه کنیم که رنج، بخش جداییناپذیری از تجربهٔ انسان بودن و زیستن است. رنجهایی که نباید عاری از معنا باشند. در دوره «چگونه شاد باشیم» با راهکارهای عملی و تغییر دیدگاه، یاد میگیریم که شاد بودن، آن کلاف سردرگم و معمای پنهانی که فکر میکردیم نیست. یاد میگیریم که زندگی شاد، یک زندگی توام با معناست و سرچشمهٔ تمام شادیها، از درون خودمان میجوشد.
مناسب برای
- کسانی که خود را گرفتار روزمرگی احساس میکنند.
- افرادی که به دنبال شادابی و روحیه بهتری در زندگی هستند.
- کسانی که سایه دردها و مشکلات گذشته بر امروزشان سنگینی میکند.
سوالات متداول
دوره زندگی شاد، ذهنیات و تلقیهای اشتباهمان را نسبت به مفهوم شادی و خوشبختی عوض میکنند. ذهنیاتی که در طی زندگی، از محیط پیرامون و تجربیات گذشته در بطن افکارمان رخنه کردهاند و شاد بودن را یک قلهای دستنیافتنی جلوه دادهاند. انجام تکنیکها و تمرینات دوره زندگی شاد، این باورها را میشکند و یادمان میدهد که شادی و آرامش در هر لحظه، در وجود و ادراک خودمان نهفته است. به علاوه یاد میگیریم که شادی به معنای مصونیت کامل از غم و اندوه نیست. بلکه به معنای مدیریت صحیح عواطف و تعلیم ذهن، برای بودن در یک حالت زیستی بهتر است.
ارسال نظر