شکرگزاری، اکسیر کمیاب خوشبختی
آنگاه که از شکرگزاری صحبت میکنیم، هر کسی برداشت و روش خودش را دارد. اما با هر اسلوب و باوری که باشیم، یک واقعیت تغییرناپذیر وجود دارد. واقعیتی که امروز علم اعصاب و روان هم بر آن صحه میگذارد و میگوید: تأثیر عمیق شکرگزاری و قدرشناسی در ذهن انسان، چیزی کمتر از «معجزه» نیست. عادتی که شیمی مغزمان را دگرگون میکند و با ترشح آنزیمهای خاص، بر بازدهی و آرامش و توانایی ذهنمان میافزاید.
سرفصل ها
ارسال نظردکتر پریسا آشتیانی
پریسا آشتیانی فارغ التحصیل دکترای تخصصی معماری و دارای مدرک دکتری توسعه و مدیریت رهبری کسب و کار و مستر NLP است. او از سال ۱۳۹۴ به تدریس در دانشگاه مشغول بوده و در حال حاضر، علاوه بر کارآفرینی و سرمایهگذاری، به عنوان لایف کوچ و بیزینس کوچ در حوزهٔ توسعهٔ فردی و سازمانی فعالیت میکند. پریسا بیش از همه چیز، خود را همان معلمی میداند که دغدغهاش، ارتقای کیفیت زندگی با تکیه بر نشر تجربه و آگاهی در جامعه است.
دیدگاه دانشجویان
مخاطبان دوره
هرچند که دوره معجزه شکرگزاری را نمیتوان به هیچ گروه خاصی از افراد محدود کرد، اما شاید اصلیترین مخاطبین این گروه کسانی باشند که سایهٔ سنگین نارضایتی را بر پندار و کردارشان احساس میکنند. یا کسانی که مدتهاست، چشم بر زیباییهای حیرتانگیز زندگی بستهاند و بیش از آنچه که باید، بر تاریکیها و رنجهای ناگزیر روزگار تمرکز کردهاند.
مناسب برای
- افرادی که یک حس نارضایتی مزمن و همیشگی دارند.
- ذهنشان ناخوداگاه در مسائل منفی غرق میشود.
- دچار کمالگرایی فلجکنندهای هستند و میخواهند حس بهتری داشته باشند.
سوالات متداول
با اتمام دوره شکرگزاری و انجام تمرینات مربوطه، آرامش به مراتب عمیقتری را تجربه خواهیم کرد و از عادات بدی مثل مودی بودن و آسیبپذیری در برابر احساسات ناخوب، در امان خواهیم بود. این دوره به ما یاد میدهد که بسیاری از مشکلات و ناخوشیهای زندگی، از تمرکز بیش از حد ما روی مسائل بیهوده سرچشمه میگیرد. مسائلی که لزوما در ید اختیارمان نیستند و باید یاد بگیریم که شجاعت و واقعبینی این پذیرش را داشته باشیم.
ارسال نظر